Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова тв Според мен всичко се знае

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова тв Според мен всичко се знае
Коментари Харесай

Съпругата на майор Терзиев: Всичко им е ясно, но прикриват хора на високи постове

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

 

Според мен всичко се знае какво се е случило, само че нещо се прикрива. Тук става въпрос за доста висок пост и то не един. Този водач е воден, от някой е насочван. До момента не съм схванала с кого тъкмо е имал връзка от самото начало на полета. Те не споделят, само че това не е военна загадка и не знам какво се прикрива. Цалостното осъществяване на задачата не зависи единствено от водача. Защо не дадоха всички детайлности към задачата, която е била сложена. Кога, кой, за какво по какъв начин. Това не са секрети, това е обучение, не сме на война.

Това описа в изявление за Нова тв Димитрина Попова, брачна половинка на починалия майор Валентин Терзиев. 

Аз започнах да си диря вътрешна информация благодарение на негови сътрудници. Тогава ми обясниха в какво се е състояло осъществяването на задачата. При тези нощни стрелби би трябвало да има строги ограничения за сигурност. Мишената се пуска от 9000 метра  и под 5000 метра се приключват действиято по нея. До колкото ми е известно, целта още по време на самото стартиране е била под 5000 метра. Мишената още първоначално е пуснат под всевъзможни условия на сигурност. После тук е малшанс, че целта се оказва и дефектна - скъсал се е парашута й и тя надлежно е падала доста бързо. Той е трябвало да увеличи скоростта си. Движил се е с към 900 км/ч Освен това той е трябвало да се движи, ориентиран към морето. Стреляйки по целта е наложително да си затвориш очите, тъй като тя те осветява. Според мен той е бил снижен прекомерно ниско. Тук виждам голяма неточност и тя е, че откакто се вижда, че нещо не е наред, не е отсрочена стрелбата, уточни тя.

Потвърдиха ми, че Вальо е бил много спокоен. След като оповестява, че целта е уцелена, изчезва от радара. Моето пояснение е, че с цел да изчезнеш незабавно по-късно от радара, значи мигновено си се разрушил, уточни тя. 

Може би са разчитали, че той за 5 секунди ще се оправи и ще обърне самолета, добави брачната половинка. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР